Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 26 juni 2012

In Boedapest........en naar huis

En zo voeren we door het prachtige Hongaarse landschap, onder een strak blauwe hemel, volop zon, langs de imponerende Dom van Esztergom naar Boedapest. De Enapay had ons intussen laten weten dat ze een prachtige (nieuwe) haven hadden gevonden, jong, modern en niet idioot geprijsd, dus daar gingen we naar op weg.

En inderdaad, de haven van de "Prestige Yacht Club" is een prima haven, met alle faciliteiten voor de deur, op steenworpafstand van winkelcentrum en Metro en inderdaad redelijk geprijsd. We hebben goede afspraken kunnen maken met Janos, de havenmeester en we laten "Vaarttuig" met een gerust hart bij hem achter.

Donderdag zijn we onder een tropische zon toch nog even de stad gaan bekijken. Met de Metro naar het centrum, vervolgens met lijn 16 naar Buda en vervolgens met de funicular de berg op naar het voormalige Koninklijk paleis.

Wat een prachtige uitzicht vanaf.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!