Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 24 mei 2012

Sziget: lekker eten, wild kamperen en goede muziek

Na Oekraine en Servië trekken we verder richting het westen, zij het dit keer maar een klein stukje. Volgende plek van bestemming is namelijk Hongarije, het eiland Obudai om precies te zijn. Hier gaat het vanaf 6 augustus zeven dagen lang helemaal los tijdens Sziget festival. Misschien niet het onbekendste festival uit deze serie, wel 1 van de meest bijzondere.

Met 50 podia, 1.000 bands, DJ’s en live-acts en zo’n 370.000 bezoekers is het festival inmiddels behoorlijk uit de kluiten gewassen. Feit dat ze in 2011 zijn uitgeroepen tot ‘Best major festival’ bij de European festval awards bewijst dat ze er ondanks deze grote opzet in slagen een zeer ontspannen en goed georganiseerd festival neer te zetten.

Partygangers uit alle windstreken van Europa weten de weg naar het aan de Donau gelegen en zeer bosrijke Obudai eiland te vinden voor optredens van wereldsterren als Prince, The Prodigy, Chemical Brothers en Richie Hawtin.

Maar ook Hollandsche Helden zoals........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!