Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 25 mei 2012

Looise leerlingen maken vrienden in Hongarije (Tessenderlo)

In het kader van een Comeniusuitwisseling trok een delegatie van het Technisch Heilig Hartinstituut (THHI) naar de Hongaarse hoofdstad Boedapest.

Hoogtepunt van de tiendaagse uitwisseling was de opening van een tentoonstelling rond tolerantie en verdraagzaamheid in de partnerschool. De THHI-delegatie bestond uit 24 leerlingen en zes begeleiders voor de finalisering van het Comeniusproject 'Art, Creativity and Technical Skills meet Tolerance in order to Communicate Respect'.

'Een hele mondvol, maar de voorbije maanden hebben de leerlingen allemaal een creatief idee uitgewerkt rond dit thema, afgestemd op de studierichtingen van de Hongaarse partnerschool', zegt Johan Mulders (THHI). 'Iedere leerling werd gekoppeld aan een leerling van een bepaalde afdeling: hout, glasdesign, keramiek, multimedia, tekenen en grafisch ontwerp. Het eindresultaat was een mini-tentoonstelling in de Hongaarse school.'

De communicatie verliep aanvankelijk een beetje stroef, maar...........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!