Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 24 mei 2012

Klompen op de poesta 2. Balans voor lichaam en geest

Een serie over Nederlandse activiteiten in het Hongaarse toerisme. Deel 2

Toen Karin Gabor en Michel Daenen een paar jaar geleden op zoek waren naar een mooie locatie voor het resort dat ze wilden opzetten, behoorden een tropisch klimaat en strand tot de eerste vereisten. Dat ze uiteindelijk in Tardona, een dorpje in het Hongaarse Bükk-gebergte uitkwamen - niet tropisch, en de zee is er ver te zoeken - is te danken aan Karins Hongaarse wortels en aan het feit dat de plek gewoon meteen goed voelde.

"Ik vind dit een van de mooiste streken van Hongarije. We zochten eigenlijk alleen een vakantiehuis, maar realiseerden ons dat de plaats veel meer mogelijkheden bood. Er is hier een hele positieve energie," zegt Karin.

De activiteiten van Move to Balance zijn niet makkelijk onder één noemer te vangen.

Op dit moment concentreren ze zich..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!