Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 21 mei 2012

Hongarije voert telecomtax in

Het Hongaarse parlement heeft een wetsvoorstel geaccepteerd waardoor het mogelijk wordt om belasting te heffen op mobiele telefoongesprekken en sms-berichten. Telefoontjes en berichten naar hulpdiensten en goede doelen blijven vooralsnog onbelast. De wet gaat per 1 juli dit jaar in.

Vanaf 1 juli krijgen Hongaren te maken met een extra telecombelasting van 2 forint (ongeveer 0,006 euro) per gebelde minuut of verstuurd sms-bericht. Het Hongaarse parlement heeft wel een plafond ingesteld voor de telecomtax. Voor consumenten bedraagt dat 700 forint per maand (2,35 euro), terwijl voor ondernemingen een maximum van 2500 forint (8,4 euro) is vastgesteld.

Met de telecombelasting hoopt de Hongaarse overheid jaarlijks........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!