Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 18 mei 2012

Debrecen ontvangt record aantal EK-deelnemers

Het aftellen voor de Olympische Spelen begint bij de 31-ste Europese kampioenschappen in Debrecen, zo meldt de persdienst van de LEN. Er zijn landen, die de EK gebruiken als kwalificatiemoment voor Londen, andere landen kiezen juist voor een gerichte voorbereiding op Londen zonder deelname aan de Europese titelstrijd. Nederland en Groot-Brittannië bijvoorbeeld sturen mini-afvaardigingen.
De sterkste en grootste teams in Debrecen zijn Italië (49 deelnemers), gastland Hongarije (36) en Duitsland (35). Per afstand kunnen maximaal vier zwemmers per land ingeschreven worden, slechts twee zwemmers kunnen doordringen tot de halve finales of finales.

Record aantal deelnemers

De inschrijflijst van de Europese Kampioenschappen in Debrecen telt maar liefst 570 deelnemers uit 44 van 51 bij de LEN aangesloten landen. Dat is een absoluut record. Zoals bekend nam Debrecen, waar eerder in 2007 de EK korte baan plaats vonden, de organisatie over van Antwerpen.

Het is voor de vijfde keer dat...........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor de website van het EK zwemmen in Debrecen !!!