Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zaterdag 28 april 2012

Ulenhofcollege Doetinchem - Havo 4 studenten uitwisselingsprogramma van 14 tot 21 april naar Nyíregyháza



KLIK HIER om de video te bekijken op YouTube !!!



KLIK HIER om de video te bekijken op YouTube !!!



KLIK HIER om de video te bekijken op YouTube !!!

Reisverslag Nyíregyháza

Mijn eerste avond eten was heerlijke Goulash met noedels en pannenkoeken. Diezelfde avond zijn we nog uitgegaan. Niet met de groep want we wonen te ver weg, maar met een paar vrienden van haar. Het uitgaan begon met een vriendin ophalen en naar een gesloten pub te lopen. Toen heeft de moeder ons opgehaald en ons in het volgende dorpje achter gelaten. Daar zijn we een bar in gegaan. 'The Sunshine'. Daar hebben we tafel voetbal gespeeld.

Daarna zijn we door gegaan naar een club. Een vriend die we daar tegen kwamen is de eigenaar van de club en zo kregen we de hele avond gratis drankjes (chocomelk en Fristi). Ik heb nog even typisch Hongaars Palingro (perzikdrankje) geproefd en een cocktail 'Mex on the beach'. Toen hebben we nog wat gedanst wat heel grappig was. Daarna zijn we opgehaald en naar huis gegaan. Heb die avond heerlijk geslapen. Op naar morgen!

Nyiregyhaza 15 april 2012

Om 11:00 verzamelden we met de hele groep voor de dierentuin. Hier hebben we veel verschillende dieren gezien zoals: ijsberen, tijgers en olifanten. Nadat we alle dieren hadden bekeken, hebben we gezellig met z'n allen op een terrasje gezeten met een flesje fristi. Toen we uitgedronken en uitgegeten waren gingen we naar huis. Gelukkig hadden we het weer meezitten, want de zon scheen bijna de hele dag en het was rond de 15 graden. 's Avonds om 18.00 verzamelden we in het bos met de groep. Akos nam een waterpijp mee naar het bos (twin van Dylano). In het bos was een groep freerunners.

Robert liep in een spijkerbroek er naar toe en maakte een achterwaartse salto tegen een boom aan. Iedereen stond met open mond toe te kijken. De beste freerunner nam het op tegen onze Robert. Na een paar mooie salto's was Robert de winnaar. Uiteindelijk werd iedereen opgehaald en was onze geslaagde dag ten einde.

Nyiregyhaza 16 april 2012

Vandaag was de 1e schooldag, weer even wennen, van een party weekend ineens naar school, iedereen keek ons aan. Toen we op school kwamen ondervonden we snel dat het, in onze ogen, erg strenge school was. Toen de rector binnen kwam moesten wij opstaan en toen weer zitten. En de man praatte heel erg streng. Iets wat wij totaal niet gewend zijn!

Daarna moesten we kijken naar......

KLIK HIER om het hele reisverslag te lezen !!!

KLIK HIER voor meer uitleg over Nyíregyháza in de Wikipedia !!!