Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 18 april 2012

TuliPécs - Pécs tooit zich fraai met de Nederlandse tulpen

Pécs tooit zich fraai met de Nederlandse tulpen. TuliPécs is doodeenvoudig een begrip geworden, en dat niet alleen in Pécs zelf, het goede nieuws gaat heel Hongarije over.

Na een strenge winter schoten we dit jaar in Pécs bijna van de ene op de andere dag de zomer in: maart was ongewoon warm, met als gevolg dat de TuliPécser tulpenbollen vroeg uit de veren kwamen! Het is nu mooi wandelen in de binnenstad. Pal voor het statige stadhuis trekken momenteel 'onze' tulpen alle aandacht op het sinds 2010 nieuw ingerichte Széchenyi plein, en ook het schitterende bloemperk op het Dom plein werkt als een magneet voor het oog.

KLIK HIER om het hele artikel te lezen en de foto's te bekijken !!!