Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 16 april 2012

Jubileumontvangst leerlingen uit Hongaarse zusterstad Tata in Alkmaar

Jubileumontvangst leerlingen uit Hongaarse zusterstad Tata

Wethouder Mirjam Hamberg ontvangt op vrijdag 20 april om 09.00 uur een groep leerlingen uit het Hongaarse Tata in het stadhuis van Alkmaar.

De groep van 35 leerlingen en vier begeleiders van de Eötvös Gimnázium uit Tata is van 14 tot 21 april op bezoek in Alkmaar. Het bezoek vindt plaats in het kader van een uitwisselingsprogramma met het Murmellius Gymnasium in Alkmaar. De eerste contacten dateren van 1992.

Van zaterdag 14 tot en met vrijdag 20 april zullen 35 leerlingen van het gymnasium uit Tata een bezoek brengen aan het Murmellius Gymnasium te Alkmaar. Het betreft een uitwisseling die al 20 jaar bestaat en waarbij het ene schooljaar een groep leerlingen uit Alkmaar naar Hongarije gaat en het daaropvolgende jaar een groep Hongaarse leerlingen Alkmaar bezoekt.In 2011 is het Murmellius Gymnasium voor de tiende keer naar Tata geweest en dit jaar komen de gasten uit Tata voor de tiende keer naar Alkmaar! Een jubileumbezoek!

Zoals in de voorgaande jaren........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!