Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 26 april 2012

De Balie: Debat over Hongarije en Europa

De Balie presenteert op zaterdag 19 mei een avondvullend programma over Hongarije met diverse internationale gasten. Voor- en tegenstanders van Viktor Orbán gaan met elkaar in debat. Invloedrijke linkse en rechtse Hongaarse bloggers geven een inleiding over Hongarije voor beginners. Politici van Fidesz en de oppositie discussiëren met elkaar over de stand van het land.

Met onder andere: Thomas Escritt (ex-correspondent Financial Times in Boedapest), Árpád W. Tóta (invloedrijk Hongaars blogger), Miklós Szántho (invloedrijk conservatief blogger), George Schöpflin (Fidesz-Europarlementariër), Katalin Ertsey (LMP-parlementariër) en Martin Mevius (journalist).


KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

De Balie
Kleine Gartmanplantsoen 10
1017 RR Amsterdam
tel: +31 (0)20-5535151

Zaterdag 19 mei 2012, aanvang 20.00 uur
Entrée: € 10,- Student/CJP/Stadspas € 8,-