Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 30 maart 2012

Verslag Hongarijeproef deel 2: Da Vinci blijft Treeswijkhoeve nipt voor

Voor het laatste adres van de zaterdag was slechts een korte rit noodzakelijk. Een tijdige arrivee mondde echter alsnog uit in een langdurig verpozen, aangezien Zout en Citroen een volledig menu met Hongaarse wijnen had weten te compileren. Patron Bram Helleman raakt direct de kern door Cserzegi Fuszeres van Hilltop te schenken bij kreeft, kaviaar, zure room en appelbloesem, om dit vervolgens te continueren met Grofi Juhfark van Tornai.

Hoewel deze in eerste instantie te warm (en dus te rijp) verschijnt voor langoustine met limoenblad, eiwit en gerookte paprika, blijkt het naadloos aan te sluiten bij open ravioli van lam met peterselieolie en schuim van paarse mosterd. Eén wijn, twee totaal verschillende gerechten, en enkel een paar graden celsius die beter in acht genomen hadden kunnen worden. Het komt erg nauw in een deelnemersveld van dit kaliber, maar de prestaties waren niettemin lovenswaardig.

Een kenmerkend spannende creatie van......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!