Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zaterdag 31 maart 2012

Vakantie Hongarije het Tiszameer !

Vakantie Hongarije het Tiszameer, de vakantie doorbrengen in zonnig Hongarije aan het Tiszameer. Een groot meer in het oosten van Hongarije heerlijk ontspannend en zeer geschikt voor de natuurliefhebber en de watersportliefhebber. Vakantie Hongarije het Tiszameer gewoon doen.

Tiszameer Hongarije

Tiszameer Hongarije het tweede grootste meer van het land na het Balatonmeer. Het Tiszameer is 127 vierkante kilometer groot en is in de jaren zeventig van de vorige eeuw aangelegd door de mens. Het Tiszameer wordt gevoed door de rivier de Tisza wat de belangrijkste zijrivier van de Donau is.
Het Tiszameer

Het Tiszameer bevat verschillende eilandjes die een belangrijke natuurlijke leefomgeving zijn voor vogels en andere diersoorten zoals de bever. Het Tiszavalki – bekken met zijn rietvelden aan de noordzijde van het meer herbergt mooie vogels zoals de witstaartarend, de schreeuwarend en de keizerarend.

Stapt men in Poroszló op het veerbootje dan kan men........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!