Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 19 maart 2012

Met de fiets de stad uit

Fietsen in Boedapest? Het kan, ik heb het zelf ook gedaan, maar het is niet ideaal. Niet omdat Hongaren kwaadwillend zijn tegenover fietsers, maar omdat ze er gewoon geen rekening mee houden. Hoe vaak komt het nou voor dat je je portier open zwaait terwijl er net een fietser langskomt?

Toch verhuren meer en meer plaatsen fietsen aan toeristen, en behalve toeren in de stad is een tocht de stad uit altijd een van de opties die ze voorstellen. Probleem is: voor je die stad echt uit bent, moet je door eindeloze buitenwijken die organisatoren van georganiseerde fietstochten dapper aanprijzen als een kennismaking met de communistische woonblokken, maar die na één zo'n woonblok redelijk vervelend worden.

Maar de Hongaarse spoorwegen nemen in veel treinen voor een habbekrats ook fietsen mee.

Oude treinen hebben een vaak.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!