Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 16 maart 2012

Katona Twins in Velps Kunstkerkje

Katona Twins, een gitaarduo van internationale topklasse, verzorgt op zaterdag 24 maart een concert in het Kunstkerkje in Velp. De toegang tot het concert, dat begint om 20 uur, bedraagt 11 euro, jongeren tot 18 jaar kunnen een kaartje kopen voor 8 euro.

De tweeling Peter en Zoltán Katona werd geboren in Hongarije. Ondanks de jeugdige leeftijd speelde de Katona Twins al in de meest gerenommeerde zalen ter wereld.

De een-eiïge tweeling Peter en Zoltán Katona (Boedapest, 1968) begon op tienjarige leeftijd met gitaar spelen. De jongens volgden een opleiding aan het Béla Bartók Conservatorium in hun geboorteplaats en vervolgden de studie in Duitsland, eerst in Kassel en later aan de Hochschule für Musik und Darstellende Kunst Frankfurt am Main. Ze verhuisden naar Engeland, waar ze lessen volgden aan de Royal Academy of Music in Londen. Het tweetal woont tegenwoordig in Liverpool en geeft masterclasses aan jonge musici.

Het duo toert sinds 1998 wereldwijd en trad onder meer op in.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!