Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 19 maart 2012

Hongaarse uitwisselingsstudent zoekt Nederlands gastgezin

Uitwisselingsorganisatie YFU (Youth for Understanding) is op zoek naar gastvrije gezinnen die hun huis en hart open willen stellen voor een buitenlandse student.

Op 11 en 12 augustus 2012 komen 60 buitenlandse studenten van over de hele wereld naar Nederland. De studenten, 15-18 jaar, komen de Nederlandse taal leren en onze cultuur ontdekken. Zij volgen één schooljaar regulier onderwijs op een middelbare school en verblijven in een gastgezin.

Hongaars, Japans, Chileens.

Lijkt het u leuk om de Hongaarse Balint (17) te verwelkomen? Hij is sportief en houdt van voetbal en handbal. Hij is erg geïnteresseerd in de bescherming van natuur, wellicht wil hij daar later in zijn carrière iets mee doen. Zijn favoriete vakken zijn wiskunde en gymnastiek.

Op dit moment hebben Balint en zijn familie 11 maanden een......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor meer informatie op de website van YFU Nederland !!!