Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zondag 18 maart 2012

Gekanker en andere zaken

Ik stapte achter het stuur en reed de weg weer op. Zojuist maakte de politie ons 20.000 forinten armer en Hans mocht niet meer rijden, omdat zijn rijbewijs verlopen is. Nou ja, verlopen. Eigenlijk is het niet verlopen.

Hans had een doktersverklaring moeten hebben waarin staat dat zijn ogen zijn getest. Daarna een stempel van het gemeentehuis. Zoiets. Pas als de stempel erop staat kan alles weer in orde gemaakt worden. Dat zal waarschijnlijk maandag zijn.

Wat wel bijzonder was dat Hans moest blazen. Ik hoefde niet te blazen, maar dat treft want met alcohol achter het stuur tref je ons niet aan en al helemaal niet om elf uur in de ochtend. Eerlijk is eerlijk.

Er zijn ergere dingen maar natuurlijk ook.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!