Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 27 februari 2012

Balatonmeer zomers warm

Het Balatonmeer in Hongarije is een onbekende maar zeer goede regio om de zomer door te brengen

Het Balatonmeer in Hongarije

Het Balatonmeer in Hongarije is een onbekende maar zeer goede regio om de zomer door te brengen, in dit artikel geef ik enige info door voor al diegene die het Balatonmeer in Hongarije niet kennen. Het Balatonmeer is een heel groot meer wat gelegen is in West Hongarije, vanuit Nederland en België moet je ongeveer rekenen op een autoreis van 1370 km enkele reis.

Het Balatonmeer in de zomer

Het Balatonmeer is in de zomer een absolute aanrader om te zonnebaden, heerlijk te zwemmen, te sporten, te waterfietsen, te zeilen, te varen en naast het water is er natuurlijk nog veel meer te doen. Mocht je een dag niet naar het strand willen dan zijn er vele dorpjes en stadjes om te bezichtigen, verder is het heerlijk genieten als je in één van de vele restaurants een maaltijd gebruikt, en de prijzen zijn ver beneden de prijzen zoals je in de Benelux gewend bent. Zo ook het huren van een waterfiets kost rond de € 6 voor een uur, ik raad je aan om een waterfiets te huren voor een paar uur en dan lekker een paar honderd meter het meer op te gaan om aldaar te duiken, van de glijbaan te gaan en te genieten van het warme water wat in de zomer al snel de 26 graden maar zelf tot 28 graden warm kan worden, je kunt zodoende uren in het water blijven zonder het koud te vinden.

Het Balatonmeer en de regio

De de echte zonaanbidders is het Balatonmeer dus een meestal onbekende maar zeker super locatie om te zonnen, maar daarnaast is er veel meer te doen.

Het stadje Tihany met zijn abdij, uitzicht punt over het Balatonmeer en het.....

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!