Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 23 december 2011

Wederom frequentieschandaal in Hongarije

Het blijft maar rommelen in de Hongaarse ether, want opnieuw raakt een populaire radiozender zijn FM-licentie kwijt. Deze week werd bekend dat Klubradio zijn FM-frequentie in Boedapest moet inleveren. Hiermee wordt de talkzender, die regelmatig kritisch was over de regering van Viktor Orbán, de mond gesnoerd.

Door de kritische houding was Klubradio al enige tijd een doorn in het oog van de rechtse coalitie Fidesz-KDNP. Daarom heeft de regering besloten om het radiostation op een handige manier buiten spel te zetten. De licentie van Klubradio voor het gebruik van de frequentie 95.3 FM in Boedapest verliep namelijk op 11 februari 2011.

Normaal gesproken had de herverdeelprocedure voor..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!