Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 26 december 2011

Video van de opening van de nieuwe Halton fabriek in Dunaharaszti



De Halton Group is gespecialiseerd in binnenklimaatoplossingen. Halton’s missie bestaat uit het verbeteren van de rendabiliteit van de activiteiten van de klanten door een uitgekiende binnenklimaattechnologie. Hiertoe ontwikkelt, verkoopt en levert Halton producten en systemen die veilige, gezonde, comfortabele, productieve en energie-efficiënte werk- en woonomgevingen creëren.

De Halton Group is actief op vier strategische bedrijfsdomeinen. Halton Indoors legt zich toe op binnenklimaatoplossingen voor openbare gebouwen, waarbij de nadruk wordt gelegd op oplossingen voor kantoren, hotels en gezondheidsinstellingen. Halton Foodservice levert binnenklimaatoplossingen voor commerciële keukens en restaurants. Halton Marine biedt oplossingen die de veiligheid en het comfort op schepen en installaties in volle zee garanderen. Halton Clean Air produceert geavanceerde luchtzuiveringsoplossingen voor openbare en industriële gebouwen en privé-woningen.

Het familiebedrijf Halton werd in 1969 in Finland opgericht. Tegenwoordig is Halton actief in 21 landen wereldwijd, boekt het bedrijf een jaaromzet van € 148 miljoen en heeft het 1100 medewerkers in dienst. De klantenzorgunits zijn gevestigd in België, Canada, China, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Hongarije, India, Japan, Maleisië, Nederland, Noorwegen, Polen, Rusland, Spanje, Tsjechische Republiek,
Verenigde Arabische Emiraten, het VK, de VSA en Zweden. De productievestigingen bevinden zich in Canada, Duitsland, Finland, Frankrijk, Hongarije, Maleisië en de VSA. De hoofdzetel van de groep is gevestigd in het Finse Helsinki.

Halton Kft.
2330 Dunaharaszti
Raktár u. 8.
Hongarije

Tel +36 24 551 011
Fax +36 24 551 010

http://www.halton.nl/halton/cms.nsf/en/hungary

http://www.halton.hu/halton/cleanair/hu/cms.nsf

http://www.innoventkft.hu/oldalak/index2.html