Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 22 december 2011

S&P verlaagt kredietwaardigheid Hongarije naar junkstatus

Kredietbeoordelaar Standard & Poor’s heeft de kredietstatus van Hongarije verlaagd naar de junkstatus. In een toelichting zegt S&P dat de belangrijkste reden voor de afwaardering de “onzekere politieke situatie” in het land is.

In de vanavond uitgegeven verklaring zegt S&P weinig vertrouwen te hebben in de conservatieve regering van premier Orban. De regering heeft volgens de kredietbeoordelaar de laatste tijd maatregelen genomen die vragen oproepen over “de onafhankelijkheid van regelgevende instellingen” zoals de centrale bank. Ook zou het beleid van de regering Hongarije minder aantrekkelijk maken voor investeerders.

S&P en andere kredietbeoordelaars als Fitch en Moody’s hebben al langere tijd twijfels over de kredietwaardigheid van Hongarije...........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!