Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zaterdag 24 december 2011

Dieptepunt

Elke keer weer denk ik dat we het dieptepunt hebben gehad, maar het blijkt dus elke keer toch weer een stuk erger te kunnen. Na Klub Rádió om zeep te hebben geholpen, het IMF en Barosso geschoffeerd te hebben, de nieuwe dictatuur staatsinrichting in beton te hebben gegoten, was het vandaag de hoogste tijd om elke vorm van protest de kop in te drukken. Demonstrerende parlementariërs werden met politiebusjes afgevoerd naar het Huis van Bewaring te Boedapest.

Een groot aantal demonstranten bleef achter bij het parlement en scandeerden oa. “Orbán oprotten”, “Kom naar Buiten” “Lukaschenko”, “Democratie” en “Klub Rádió”. Uiteindelijk verlieten de volksvertegenwoordigers (volgens de zangkoren “Stemvee”) de terreinen van het parlement. Onder bescherming van een politiekordon, uitgejouwd door een haag van demonstranten.

Toch is het de vraag of..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!