Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 28 november 2011

Zaken doen in…….Boedapest (1)

Een levensles in verandermanagement. Zo zou je de metamorfose die Boedapest de afgelopen 20 jaar heeft ondergaan kunnen noemen. Na vele bezoeken in de jaren tachtig, begin jaren negentig en enkele bezoeken sindsdien, ging de 1minutemanager weer eens voor een wat langer bezoek naar het Parijs van het oosten. En keerde zwaar onder de indruk terug. Over de stad, de architectuur en de verandering van het dagelijkse leven, maar vooral door de enorme verandering in mentaliteit van de mensen.

Natuurlijk, over Boedapest kan je uren schrijven en praten, over de schoonheid van de bruggen, de Donau, de opera, de brede door Parijs geïnspireerde boulevards en de prachtige architectuur van de enorme panden in neoclassicistische stijl. De stad heeft echter nog een ander verhaal, en dat is de economische kant.

En daar lees je dan........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!