Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 18 november 2011

Monster Fridge Festival, Budapest 2011

Voor de tweede keer vond afgelopen weekend in Budapest, Hongarije het Monster Fridge Festival plaats. Deze big air contest is de grootste van centraal Europa en onderdeel van het city big air pre-seizoen voor top wedstrijd skiërs.

Het terrein waar het evenement plaats vond is het Heroes Square plein, gesitueerd in hartje Budapest. Vorig jaar was de eerste editie op dezelfde locatie, een slimme zet gezien deze locatie plaats biedt aan maar liefst 15.000 bezoekers per dag. Koude temperaturen en zonneschijn zorgde voor een echt winters gevoel en hield het hele weekend aan.

Op donderdag gaat het evenement van start met een de zogehete “Style Competitie”. Dit houdt in dat de jurering volledig gebaseerd is op stijl.

Hieraan zijn uiteraard wat spelregels verbonden.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!