Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 24 november 2011

Europese Meetings & Events Conference 2012 legt focus op innovatie

Meeting Professionals International (MPI) brengt een inspirerende, op onderzoek gebaseerde programmering en uitgebreide netwerkmogelijkheden samen op de plek waar Europese vergader-en event professionals samenkomen, de European Meetings & Events Conference (EMEC) 2012 in Boedapest, Hongarije. Het evenement vindt plaats 29 tot 31 januari 2012.

Boedapest is centraal gelegen in Europa en staat bekend om haar echte gastvrijheid en een goede infrastructuur voor vergaderingen en evenementen. In 2011 stond de stad in de top 50 van de Innovation Cities Global Index, een ranglijst samengesteld op basis van het vermogen om producten, diensten en andere innovaties in een stedelijke economie te genereren. "Hongarije is een prachtig land en een gateway voor het bedrijfsleven.

Het is een ideale omgeving voor de 2012 conferentie..........

CongresWereld :: Nieuws