Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 23 november 2011

Een lekker thermaalbad

Gisteren waren we in Harkany, een plaatsje aan de grens met Kroatië, een klein uurtje van ons vandaan. In deze streek zijn veel thermaalbaden, en wij gaan geregeld naar het ongeveer honderdjarige bad in Harkany.

Omdat ik nu 65 ben, besloot ik ook maar gebruik te maken van de korting die ouderen hier genieten. Ad vond het allemaal nogal genant, dus ik deed het woord bij de kassa. Allemaal geen probleem en het scheelde behoorlijk ( een normaal kaartje kost toch wel zo'n 20 euro).

Het thermaalbad is altijd een bijzondere ervaring: je kunt kiezen tussen binnen en buitenbaden, allemaal van verschillende temperatuur, zo tussen de 35 en 38 graden. Aan de lucht moest je weliswaar even wennen (zwavel) maar na een tijdje ruik je het niet meer.

De gemiddelde leeftijd is hoog,maar we zien af en toe een strakke jonge vrouw, wiens lijf........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!