Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 20 oktober 2011

Zoon Duchâtelet koopt Hongaarse topclub

Roderick Duchâtelet is de nieuwe hoofdaandeelhouder van de Hongaarse club Ujpest FC. De zoon van Standard-eigenaar Roland Duchâtelet heeft 94 procent van de aandelen gekocht. Ujpest is de oudste club in Hongarije.

Roderick Duchâtelet had tot voor kort aandelen in Beerschot, maar die verkocht hij aan general manager Patrick Vanoppen. Nu is hij hoofdeelaanhouder van Ujpest Dosza geworden. De Hongaarse topclub stelde hem vandaag voor.

Ujpest, gesticht in 1885, is de oudste club van Hongarije. De club uit hoofdstad Boedapest heeft 20 landstitels en acht bekers op zijn palmares staan.

Het stadion van Ùjpest FC werd tien jaar geleden grondig gerenoveerd en werd acht jaar geleden Ferenc Szusza gedoopt. Het heeft een capaciteit van 13.500 plaatsen en doet sinds de vernieuwing geregeld dienst als thuishaven voor de nationale ploeg...........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!