Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 28 oktober 2011

Partij Hongaars premier is helft kiezers kwijt volgens peiling

Als er vandaag in Hongarije verkiezingen zouden zijn, dan zouden die op een ramp uitdraaien voor de regerende Fidesz-partij van premier Viktor Orban. Volgens een vandaag gepubliceerde peiling verspeelt de Fidesz tegenover een jaar geleden zowat de helft van haar kiezerspubliek. De Hongaarse bevolking verwijt de alleenregerende partij haar strikt bezuinigingsbeleid.

Bij verkiezingen zou Fidesz momenteel nog 23 procent van de kiezers weten te bereiken, volgens het peilingsinstituut Tarki. In het najaar van 2010 kon de partij nog rekenen op bijna de helft van de stemmen (46 procent).

Buikriemmaatregelen

De conservatief-nationalistische regering van Viktor Orban, die in het parlement over een tweederde meerderheid beschikt, heeft.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!