Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 22 september 2011

Thuis

Zoals de titel al aangeeft, begin ik me inmiddels aardig thuis te voelen in Budapest. Ons apartement bevalt goed en er zijn inmiddels al weer heel wat filmavonden en feestjes geweest.

Ook is de universiteit begonnen. Eerste 'week' van introductie stelde niet heel veel voor. We hebben op maandag 2 uur geluisterd naar allerlei mensen en vervolgens vonden ze het heel normaal om te zeggen 'maak maar een rij om je te registreren',terwijl er dus zo'n beetje 400 man in de zaal zat :S. K was wat later binnengekomen en had dus het geluk dat ik vooraan stond.

Maar goed, toen kon ik vervolgens in de rij bij ESN gaan staan. 's Avonds introactiviteiten en later in de week een pubcrawl met ESN gedaan. In dat weekend hadden we met ESN het fresh camp aan het balatonmeer. Verschillende activiteiten stonden op het programma: boottocht, wijnproeverij en vervolgens eten in een soort wijnkelder met muziek en een bezoek aan het kasteel. Was erg gezellig en weer leuke nieuwe mensen leren kennen.

Verder zijn de lessen hier wel heel anders dan.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!