Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 13 september 2011

Ruzie over Zwitserse wisselkoers

De enorme stijging van de Zwitserse frank ten opzichte van de euro bedreigt de betrekkingen tussen Oostenrijk en Hongarije. “Onteigening voor de banken. Wenen wil actie ondernemen tegen Boedapest”, meldt Der Standaard. De Oostenrijkse regering windt zich op over een plan van de Hongaarse overheid waarbij Hongaren met een lening in Zwitserse franken hun schuld zouden kunnen aflossen tegen een gunstigere wisselkoers dan nu het geval is.

De Hongaren zouden hun schulden moeten kunnen aflossen tegen een wisselkoers van 180 forint in plaats van de huidige koers van 240 forint. De schulden in euros zouden tegen een wisselkoers van 250 forint in plaats van 280 forint moeten worden afgelost.

Het verlies komt, volgens de krant, voor rekening van..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!