Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zaterdag 17 september 2011

Ondertekening charter “Connecting with Waterways”

Brussel, Berlijn, Boedapest, Parijs en Wenen, vijf Europese watersteden, hebben besloten hun verbondenheid met de waterweg, die door hun stad vloeit, verder te ontwikkelen. Hun binnenlandse waterweg in hun stad is een duurzame en efficiënte oplossing voor de in- en uitvoer van goederen naar en uit hun eigen stad. Zij willen koploper zijn, niet alleen in de organisatie van duurzaam personenvervoer maar ook in de groene en CO2-vrije bevoorrading.

Er is namelijk vastgesteld dat in 2050 meer dan 8 mensen op 10 in steden zullen wonen. Deze personen zullen zich niet alleen in en rondom de Europese steden verplaatsen, maar ze zullen ook goederen produceren, gebruiken en verbruiken. Hierdoor zal het duurzame en efficiënte vervoer van goederen van en naar Europese steden één van de belangrijkste uitdagingen worden voor Europese steden. Door meer de waterweg te gebruiken zullen ook verkeersopstoppingen kunnen vermeden worden.

Om dit engagement te formuleren, hebben de Brusselse regering en havenautoriteiten als ook Berlijn, Boedapest, Parijs en Wenen het Charter “Connecting with the Waterways” : a Capital Choise” vandaag in Brussel ondertekend.........


KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!