Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 15 september 2011

Lustrumreis Boedapest - Medische Faculteitsvereniging aan het VUmc

Lustrumreis Boedapest

Georganiseerd door: Reiscommissie

De reiscommissie organiseert dit jaar een lustrumreis, naar Boedapest! Vertrek is op woensdagavond 2 november en donderdagochtend 10 november komen we vroeg weer thuis. Vervoer is per bus, waarvan we in Boedapest zelf ook gebruik zullen maken. Een week lang gaan we met ongeveer 50 man de stad verkennen, met een uitgebreid dag en avondprogramma. De kosten zullen ca. €275,- zijn. Dit is inclusief vervoer en activiteitenprogramma.

Ook zal op 3 tot 4 avonden het avondeten verzorgd worden. Omdat het dit jaar een lustrumreis is, is in overleg met het instituut voor onderwijs en opleiden besloten dat de practicumregeling voor die week versoepeld zal worden. De deelname aan onze lustrumreis zal dan een geldige reden zijn om het practicum te missen, waarna je deel mag nemen aan een (extra) inhaalpracticum.

Reserveer nu vast je plek via..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!