Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 15 september 2011

De eerste dagen in een eigen appartement!

Ik woon onderhand al 3 dagen in een appartementje met 2 Spanjaarden. Het appartement gelegen in het centrum is zeer groot. De afgelopen dagen zijn we druk bezig geweest om het te herinrichten. Daarnaast hebben we al meer lessen gehad op school en hebben we vol genoten van het leven als Erasmus student.

Het nacht leven in Boedapest is echt super! Je hebt hier hele mooie clubs en als student moet je zeker een bezoekje brengen aan Boedapest als je kan. De eerste huisparty staat al gepland voor volgende week. Gaat vast een succes worden. Maar eerst hebben we de komende dagen van andere mensen huis party’s. Kortom genoeg te feesten, maar leren doen we ook nog wel.

Er is ook nog tijd om.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!