Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zaterdag 13 augustus 2011

Sziget Dag 4: Balansdag

Morgen is alweer de laatste dag van Sziget, maar omdat we dan met de boys van Baskerville op stap gaan maken we vandaag in een open brief aan de festivaldirectie alvast de balans op. Wat maakt dit festival nou zo’n enorme trekpleister voor muziekliefhebbers uit heel Europa? En wat kan er volgend jaar nog beter?



Het was ons een waar genoegen om een week rond te banjeren op uw geweldige festivalterrein. Laten we voorop stellen dat het van begin tot eind één groot feest was. Ok, de treinrit was wat lang, maar daar kunt u verder niets aan doen. Sterker, we kunnen u slechts lof toewuiven voor de vrijwel perfecte organisatie van dit festival. We kregen soms het gevoel dat er meer crewleden dan kampeerders op het eiland waren, maar gelukkig stonden alle neuzen dezelfde kant op. Van schoonmakers en de mobiele bandjes-stasi tot het horeca-personeel en de beveliging, iedereen was vriendelijk en professioneel.



We hebben welgeteld één keer een half uur in een rij gestaan, chapeau! De Paypass waar alles mee betaald moet worden leek ons op het eerste gezicht een irritant onding, maar veel efficiënter hebben wij ons natje en droogje nooit betaald op een festival. Daar kunnen we in Nederland nog wat van leren.



Wat al perfect is



Als tienduizenden mensen besluiten een week met elkaar ..........



KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!