Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 15 augustus 2011

Soros' ex moest aan de kindertafel zitten

Langzaamaan sijpelen steeds meer details naar buiten over de gans stukgelopen relatie tussen koning George Soros De Eerste (81) en zijn honderd jaar jongere dinnetje Adriana Ferreyr (28). Zo moest het meiske tijdens de zondagse brunch verplicht aan de kindertafel zitten.

Brunch

Naar verluidt mocht Ferreyr van George tijdens de zondagse brunch in Southhampton niet bij de grote mensen aan tafel zitten. Soros had een tafel voor de mannen, voor de vrouwen, en voor de kinderen. Adrianaatje zat verplicht aan de laatste.

Gawker vraagt zich volkomen terecht af of het 28-jarige model ook haar eigen viltstiften en een papieren placemat kreeg.

En of ze........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

Foto van George Soros en Adriana Ferreyr