Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 23 augustus 2011

Het Erasmus-student-leven!

Sziastok!



Hogy vagy? farádt vagyok! Okeeeeee… Ik zei dus dat ik erg moe ben! Het is echt best wel zwaar hier, mssn zijn we in Nijmegen een btje verwend maar elke dag les van 9 tot 5 is echt te lang! En we hebben pas pauze na 1,5 uur steeds en geloof me, dan heb je er écht een nodig! De Hongaarse lessen zijn best wel zwaar omdat het echt abacadabra is allemaal! En de andere lessen, culture enzo, zijn gwn heel erg saai!



Ze hebben de boeiende powerpoint nog niet uitgevonden hier! Maar goed, heeel misschien speelt het late naar bed gaan ook wel een klein rolletje… maar er zijn natuurlijk veel meer andere redenen haha! We hebben ook een les elke dag die gegeven word door een Hongaars mannetje wat Engels aan het leren is, helaas kan ie nog niet eens tot 10 tellen in het Engels dus elke les staat iemand van de organisatoren als een ware tolk ernaast om het te vertalen!



Echt nja niet ideaal, al is hij heel enthousiast en......



KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!