Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 17 augustus 2011

Aan de deur

Het kan niemand ontgaan. Elke dag komen er auto's met riedeltjes door ons dorp, riedeltjes die waarschuwen, oproepen of verleiden. Verleiden tot koop wel te verstaan want de auto's met riedeltjes zijn verkoop auto's.



Toch zie ik ze nog een beetje anders. Ik zie ze ook als service auto's. De service van kopen aan de deur. De service van niet het dorp uit moeten, de service van spullen kunnen kopen ook al ben je slecht ter been, ziek, of heb je gewoon geen auto.



Wat te denken van de grote gasflessen waar hier in veel huizen nog op wordt gekookt. Zie je het voor je, een dame of heer van 80, lopend met een stok, met een gasfles van een meter hoog, die probeert.......



KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!