Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 19 april 2011

Handelsmissie voor de sector kasgroenten naar Hongarije, 29 juni t/m 1 juli 2011

Van woensdag 29 juni t/m vrijdag 1 juli vindt de handelsreis naar Hongarije plaats.
Tijdens deze reis krijgen de deelnemers inzicht in de sector en de marktsituatie. Daarnaast wordt er een beeld gevormd van de ontwikkelingen en de verwachtingen voor de (nabije) toekomst. Kansen en mogelijkheden worden helder en belangrijke contacten met mogelijke handelspartners worden gelegd.

Bestemming

Hongarije ligt centraal in Centraal Europa. Het land geeft een gemakkelijke toegang tot de markten op de omliggende landen (Slovenië, Kroatië, Roemenië en Servië). Deze landen vertonen alle een ontwikkeling van urbanisatie. In totaal wonen er in de regio ca. 38 mln mensen waarvan 59% in de steden. De koopkracht in de steden stijgt. En het aantal supermarkten alsmede de import groeit ook in snel tempo.

Deelnemers

De handelsreis is bedoeld voor kwekers en handelaren in kasgroenten, daarnaast zijn andere sectorgenoten van waardevolle betekenis. De groep zal uit maximaal 20 deelnemers bestaan, allen actief in de sector. Met dit aantal blijft de groep flexibel en zal de netwerkfunctie van een handelsreis optimaal zijn.

Inhoud van de reis

De Landbouwraad zal ons inzicht geven in de huidige ontwikkelingen en het zakendoen in en met Hongarije. In het belangrijkste Hongaarse teeltgebied, de provincie Szeged, bezoeken we..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER om het artikel bij de EVD Internationaal te lezen !!!