Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 29 april 2011

Boeldag bij de Goede Herderkerk

Op zaterdag 14 mei 2011 houdt de Goede Herderkerk uit Oldebroek haar jaarlijkse boeldag en veiling op het terrein bij de kerk aan de Van Asch van Wijcklaan in Oldebroek. Aanvang 10:00 uur. Op deze dag zijn er veel activiteiten zoals de jaarlijkse rommelmarkt. Deze begint overigens één uur eerder dus om 09:00 uur.

De werkgroep Hongarije is aanwezig met een kraam met vers fruit, vers geperst sinaasappelsap en heerlijke fruitsalades. De werkgroep houdt 2 veilingrondes. De eerste ronde is van 11.00 tot 11.45 uur en de tweede ronde is van 14.30 tot 15.15 uur. In deze veilingrondes worden mooie goederen, etentjes, lekkernijen en diensten aangeboden. Er zal tevens een kraam komen met allerlei mooie creatieve artikelen.

De opbrengst van de fruitkraam, creatieve kraam en de veiling is voor het kindertehuis “Saint Elisabeth” in Hongarije.

Dit huis is een thuis voor..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!