Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 30 maart 2011

Okke Pol krijgt ere-oorkonde van de stad Pápa

Kampenaar Okke Pol krijgt op donderdag 31 maart om 16.30 uur de ere-oorkonde van de Hongaarse partnerstad Pápa uit handen van burgemeester dr. Támas Äldozó van Pápa. De heer Pol was vanaf 1991 tot 2008 nauw betrokken bij de uitwisselingen met Pápa.

Vanwege het bezoek dat een delegatie uit Pápa op dit moment aan Kampen brengt, wordt de ere-oorkonde in Kampen overhandigd.

De gemeenteraad van Pápa besloot de heer Pol de ere-oorkonde toe te kennen vanwege zijn jarenlange inzet en interesse die hij toont voor de stad Pápa. Met name in de beginjaren van de contacten met de Hongaarse stad was de heer Pol nauw betrokken bij uitwisselingen en verschillende projecten.

De ere-oorkonde wordt vanaf 1993 door de gemeenteraad van Pápa jaarlijks toegekend aan............

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!