Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 21 maart 2011

I'm Back!

Er zijn ondertussen ook alweer wat dingen gebeurt. Iedereen begint ons nu een beetje te kennen en we worden voor veel feestjes uitgenodigd, zo waren we op 17 Maart naar de Murphy's Pub geweest om St. Partick's Day te vieren. En dat was geslaagd. Daar zijn we weer een berg mensen tegen gekomen. Je kon daar Guinness en Jameson hoeden winnen. Als je 1 Guinness of 2 Jameson Whiskey kocht en naar zo'n vrouwtje die iets te weinig klere voor dit weer aan had kreeg je zo'n hoed.

Oow en we zijn daar nog een Nederlander tegengekomen!! Ze heet Nadine en woont al bijna 3 jaar hier in Pécs. Zij had ons voor het volgende feest uitgenodigd en dat was gistere, een Internationale bijeenkomst van allerlei studenten die in Pécs wonen en studeren. En natuurlijk waren wij daar ook bij.

Nadine en een ander Nederlands meisje gingen daar bitterballen en snert verkopen en stroopwafels!...........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!