Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zaterdag 19 maart 2011

Eger

Nat, koud, wachten, wijn, goulash, warm en bubbels.

Ik denk dat dat wel een goede samenvatting van vandaag is. Ik ben vandaag met Esther, Annemy en Jérémy naar Eger geweest samen met een grote groep Erasmus studenten van een andere faculteit. We hadden op Blaha Lujza Tér afgesproken en daar stond de bus al op ons te wachten. Natuurlijk waren er een paar mensen te laat, dus we gingen later op weg dan afgesproken, maar we mochten gelukkig in de bus op de laatkomers wachten. Het heeft de afgelopen twee hier alleen maar geregend. Geen Hollandse regen, maar kleine druppels waar je niet zo nat van wordt, maar wel heel koud.


Toen we in Eger aankwamen hebben we eerst 20 min de restanten van de burcht bekeken. Daar was niet zoveel aan, maar het uitzicht op Eger was heel erg mooi. Toen zijn we de stad ingegaan om rond te kijken. We kregen weer 20 min om de kerk te bekijken en 5 min later kregen we 25 min om de winkelstraat te bekijken. Nog steeds regende 't en aangezien het maar 1 straat was, waren we eigenlijk na 10 min wel weer klaar met kijken. Uiteraard waren er toen een paar mensen kwijt, zodat we in de regen moesten wachten.

We konden de mensen niet vinden, dus zijn we alvast naar de Basilika geweest en.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!