Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zondag 23 januari 2011

Neelie Kroes wil snel antwoord van Hongarije

De Europese Commissaris voor Digitale Media, Neelie Kroes, heeft een brief geschreven aan de Hongaarse vicepremier Tibor Navracsics waarin uitleg wordt gevraagd over een aantal punten in de Hongaarse mediawet. Voor 4 februari 2011 moet Hongarije daarop gereageerd hebben.

Als Hongarije niet binnen de gestelde tijd met antwoorden komt,of als die antwoorden niet bevredigend zijn, kan de Europese Commissie een juridische procedure starten. De tijd dat Hongarije heeft om te reageren is erg kort. Het lijkt erop dat Kroes zo wil voorkomen dat als Viktor Orbán op 4 februari voor een topconferentie naar Brussel komt, het thema Mediawet niet opnieuw het debat zal gaan bepalen.

Punten waarover opheldering wordt gevraagd zijn onder meer...........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!