Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 21 januari 2011

Natte voetjes

Van de week moesten we naar het dorp. Het heeft hier niet een beetje geregend en met de gesmolten sneeuw erbij lijkt het alsof het Balatonmeer zich verplaatst heeft. Onze wegen zijn dan ook één vieze klei blubbertroep.
We nemen de alternatieve route.
Als we langs het weiland van de buren rijden zien we dat er een kleine afgraving is geweest. Het zand is verplaatst naar de weg.

We ploeteren door en schuiven bij de eerste bocht al teveel naar de andere kant. Gelukkig is Fred ervaren genoeg om dit op te vangen en zitten we al snel weer keurig in het door onze voorganger gemaakt spoor.
Het lijkt wel een rit in een boemel treintje maar wel met een door een amateur gemaakt spoor. Het is niet overal even recht en breed. De modderspatten komen tot aan het dak van de auto..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!