Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 26 januari 2011

De start van de activiteiten van de EYV2011 Alliantie

Het zonnetje maakte de conferentie in het mooie Budapest nog gezelliger. Vertegenwoordigers van organisaties uit verschillende uithoeken van de Europese Unie tekenden immers present voor de start van de activiteiten van de EYV2011 Alliantie en om de eerste conferentie van de Europese Commissie over de ‘erkenning van de waarde van het vrijwilligerswerk’ mee te maken. Het verslag volgt binnenkort.
In het bont allegaartje van deelnemers viel een groepje ‘oud scouts’ op. Dat ‘oud’ kon je meteen heel letterlijk nemen, het waren Hongaarse replica’s van onze Benidorm Bastards, als ik dat zo oneerbieding mag zeggen. Het lag ook wel wat aan henzelf.

Er was dat koppeltje dat in een ver verleden aan een jamboree had deelgenomen, ze droegen verbleekte blauwe sweaters, en half uitgerafelde sjaaltjes. De rare snuiter met ribfluwelen broek (nee hij was zo wijs de korte variant thuis te laten) , beige hemd, groene das, en sportieve boots deed nog meer wenkbrauwen fronsen. Zijn houding, de manier waarop hij de lift uitkwam en armwiekend gesticuleerde, de pathetiek waarmee hij zijn mening gaf...........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!