Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 30 december 2010

Hongarije wordt voorzitter van de EU

Op 1 januari neemt Hongarije het roulerend voorzitterschap van de EU over van België. Maar Hongarije is op economisch en politiek gebied nou niet bepaald het beste jongetje van de klas. Komt het voorzitterschap van de Europese Unie wel in goede handen?

Hoe deden de Belgen het?

Bij het begin van het Belgisch EU-voorzitterschap op 1 juli waren er twijfels over de daadkracht van een land dat zelf met een politieke crisis kampt. Zes maanden later overheerst vooral tevredenheid.

Uit een terugblik van de Belgische minister van Buitenlandse Zaken Steven Vanackere werd duidelijk dat de Belgen reden hebben tot tevredenheid. Hoewel de regering vanaf het begin van haar Europese klus demissionair was, wordt ze alom geprezen voor de manier waarop ze zich van haar taak heeft gekweten. ,,De balans is positief, onze doelen zijn grotendeels bereikt'', zei Vanackere...........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!