Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 27 oktober 2010

'Limiet NAVO-troepen Oost-Europa' - Telegraaf.nl

MOSKOU - Rusland eist dat de NAVO een limiet stelt aan het aantal troepen in landen die in het recente verleden zijn toegetreden tot het militaire bondgenootschap. Als hierover geen afspraken te maken zijn, dan komt er geen nieuwe samenwerkingsovereenkomst tussen Rusland en de NAVO.

Dat meldde het Russische dagblad Kommersant woensdag. Rusland doelt met de eis op landen in Oost-Europa, die tot twintig jaar terug onder de Russische invloedsfeer vielen, maar die nu lidstaten zijn van de NAVO.

President Dmitri Medvedev van Rusland is van plan om op 19 en 20 november in Lissabon aanwezig te zijn bij de jaarlijkse topbijeenkomst van de NAVO en Rusland. De troepensterkte in landen als Litouwen, Polen, Hongarije en Roemenië is dan onderwerp van gesprek. Het Amerikaanse raketschild en de betrokkenheid van Rusland bij Afghanistan staan ook op de agenda.

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!