Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 26 oktober 2010

"Partnerorganisaties gezocht" - Uitgeverij Hongarije Magazine

PARTNERORGANISATIES GEZOCHT (2)

Onder het kopje "Partnerorganisaties gezocht" deed Uitgeverij Hongarije Magazine in de voorgaande editie van deze nieuwsbrief een oproep om deelnemers te werven voor een gezamenlijke stand op de Fiets- en Wandelbeurs 2011.

Onze oproep was vergezeld van een nogal boude opmerking jegens het "Hongaars Verkeersbureau", die echter niet als zodanig was bedoeld. Wij hadden in onze kort door de bocht geformuleerde oproep namelijk geenszins de mensen van het vroegere Hongaars Verkeersbureau in Den Haag of van het op de gehele Benelux gerichte Brusselse bureau Hongaars Toerisme voor ogen, maar doelden op de somber stellende omstandigheid dat Hongarije en de Hongaarse overheid gezien de economische situatie te maken heeft met beperktere budgetten en dat dit op het toeristische-promotionele vlak betreft ook zijn uitwerking heeft.

In concreto: Hongarije moet noodgedwongen het aantal deelnamen aan toeristische beurzen beperken en concentreert zich op de grotere vakantiebeurzen in Utrecht en Brussel. Daarbij is ondermeer de Fiets- en Wandelbeurs uit de boot gevallen.

Als mensen zich tekort gedaan of beledigd voelden door onze formulering, dan bieden wij hun onze verontschuldigingen aan. Wij hadden geenszins de bedoeling negatief te zijn, maar in ons enthousiasme slaat onze pen wel eens op hol!

Uitgeverij Hongarije Magazine wil echter graag de wandelmogelijkheden in Hongarije blijven promoten en zoekt derhalve contact met mogelijke partnerorganisaties in Nederland, België en Hongarije om een gezamenlijke stand in te richten.
Bel ons op 023 539 1867

of schrijf ons via ons contactformulier op http://www.mostmagyarul.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=175