Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 21 maart 2014

Pact met de duivel

De overeenkomst tussen Hongarije en Rusland over uitbreiding van de kernenergiecentrale in het Hongaarse Paks mag volgens Gordon Bajnai, leider van de oppositiepartij Együtt-PM, inderdaad de deal van de eeuw genoemd worden, maar helaas niet voor Hongarije zelf.

Het Russische parlement heeft vorige week de lening van 10 miljard euro aan Hongarije goedgekeurd en naar nu blijkt zitten er zeer nare addertjes onder het gras.

Het Russische persbureau Interfax publiceerde een document over hoe die lening in elkaar zit en daaruit wordt, volgens Bajnai en vele anderen, duidelijk dat de Russen veel meer baat hebben bij het akkoord dan Hongarije.

Alle Hongaarse burgers zullen..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!