Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zondag 30 maart 2014

Ik Vertrek - Hongarije: Hellen en George Streur (2014)



KLIK HIER om de video te bekijken op YouTube !!!

KLIK HIER voor Puszta Eldorado het vakantiepark van Hellen en George Streur !!!

Carrièrevrouw Hellen Streur (42) wil altijd al in een land wonen met een landklimaat en haar man George (48) droomt van zijn eigen visvijver. Toen ze elkaar zes jaar geleden het 'ja'-woord gaven beloofden ze elkaar plechtig om hun dromen waar te maken. Hellen werkt als interim-manager en George werkt in de gevangenis. Beiden hebben veel plezier in hun werk, maar toch besluiten ze alles achter te laten om een nieuw leven op te bouwen in Hongarije.

Aan de rand van een klein dorpje midden op het platteland kopen ze een stuk grond waar een vakantiepark, een speelpark en natuurlijk een visvijver moet komen. Als er twee bungalows af zijn, besluiten ze te vertrekken. Hun woonhuis is nog in aanbouw dus verblijven ze de eerste tijd in één van de bungalows. Met slechts beperkte kennis van de Hongaarse taal proberen ze contact te leggen met de lokale bevolking en van deze plek hun thuis te maken.Toch hebben toeristen de weg naar het vakantiepark nog niet helemaal gevonden, bij de visvijver is het vrij rustig en bovendien is het de vraag of het speelpark er ooit gaat komen. Hellen en George zetten alle zeilen bij om hun vakantiepark op de kaart te zetten.

KLIK HIER voor Puszta Eldorado het vakantiepark van Hellen en George Streur !!!