Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 14 februari 2014

Lage huizenprijzen in Budapest gerelateerd aan de hoogte van de pensioenen

Lage huizenprijzen in Budapest gerelateerd aan de hoogte van de pensioenen

Al sinds enige weken krijgt voor uw euro's meer Hongaarse forinten en dat kan uw verblijf in Hongarije nog goedkoper maken. Nog wel, want door de koers gaat de prijs van importproducten, waaronder levensmiddelen, ook omhoog.

Al maanden krijgt u namelijk ca. 300-310 HUF voor één euro (de laatste dagen rond de 310 HUF), terwijl een jaar geleden op deze dag u ca. 290 forint kreeg. Op € 100.-- scheelt dat zo'n € 6.--

Voor sommige zaken, zeker bij grote aankopen, is daarom het juist nu voordelig om aankopen in Hongarije te doen. Dat geldt bijvoorbeeld voor antiek, maar ook voor diegenen die overwegen een (tweede) huis in Hongarije aan te schaffen. De huizenprijzen zijn, in vergelijking tot Nederland, laag, zeker in verhouding tot het Nederlandse inkomen.

Die lage huizenprijzen gelden óók..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!